+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Introductie

De specialiteit van DBP Plastic Solutions nv is het verpakken van voeding, zowel in de winkel als bij mensen thuis. Hierbij brengen we mooie, veilige en goede producten waarbij innovatie centraal staat.

We zijn een Belgisch familiebedrijf, gelegen te Wilrijk (Antwerpen), dat sinds 1935 gespecialiseerd is in het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van een uitgebreid gamma aan kwalitatief hoogstaande kunststof producten met als doel het bewaren, verpakken en vers houden van voeding.

Naast eigen merkproducten bieden we ook op maat gemaakte producten aan zoals private labels, FMCG-voedingsverpakkingen en promotieartikelen.

Ons assortiment is onderverdeeld op basis van 3 principes:
- Protect & Attract: producten die voeding niet alleen beschermen maar ook op een aantrekkelijke manier presenteren aan de consument.
- Process & Storage: producten die ontworpen zijn om levensmiddelen te bereiden en te bewaren zodat deze zo lang mogelijk vers blijven
- Serve & Eat: producten die zich richten op het opdienen en nuttigen van voeding

Ons assortiment is doorheen de jaren op een evenwichtige en zorgvuldige manier uitgebouwd. Het omvat o.a. brooddozen, koekjesdozen, fruitdozen, vershouddozen, diepvriesdozen, keukenmateriaal, en nog veel meer.

Doorheen de jaren hebben wij onze klanten en diens noden erg goed leren kennen en hebben we een aantal non-food behoeftes geïdentificeerd waarvan we overtuigd waren dat we het verschil konden maken. Dit heeft geresulteerd in de satellietcategorie home storage, die o.a. opbergdozen, wasmanden, linnen emmers en vuilnisbakken omvat. Hiervoor werken we samen met een partner, gezien wij ons willen blijven toespitsen op onze kernactiviteit, namelijk kunststof producten voor voeding.

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.