+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Mission Statement

Bij DBP Plastics concentreren we ons op het ontwikkelen van een langdurige vertrouwensrelatie met al onze klanten en zakenpartners. We willen een flexibele en betrouwbare partner zijn die topproducten aanbiedt.

Daarom steunen we in alles dat we doen op 5 volgende belangrijke pijlers:

1. Kwaliteit

Kwaliteit is de leidraad in het hele proces, van productontwikkeling tot de dienst na verkoop, en wordt gegarandeerd door middel van verschillende testen en controles.
Onze werknemers beschikken over heel wat expertise, en krijgen ook geregeld diverse opleidingen, zowel intern als extern. Zo blijven ze steeds op de hoogte van de nieuwste trends, evoluties, materialen en technieken in hun vakgebieden.

2. Innovatie

We bieden vertrouwde producten aan met een bewezen reputatie en schaprotatie. Dit basisaanbod wordt regelmatig aangevuld met nieuwe innovatieve producten. DBP Plastics innoveert echter niet zomaar om te innoveren. Het is erg belangrijk om steeds weer functionele gebruiksvoorwerpen te produceren die het dagelijkse leven vergemakkelijken en opvrolijken. Daarom laten we ons bijstaan door gerenommeerde ontwerpbureaus waarmee we onderzoek doen alvorens nieuwe producten te ontwikkelen.

3. Duurzaamheid

Het is voor DBP Plastics erg belangrijk producten met een zo hoog mogelijke levensduur te produceren. Daarom investeren we structureel in duurzame innovatieve technieken en grondstoffen die dat mogelijk maken. We kijken er ook aandachtig op toe dat we een zo efficiënt mogelijk energieverbruik nastreven. Daarnaast maken we ook gebruik van milieuvriendelijke en hoogtechnologische productiemethodes om ervoor te zorgen dat onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is en blijft, zodat ook de natuur een zo hoog mogelijke levensduur kent.

4. Functionaliteit / design

Een product moet een duidelijke functie hebben, het moet de zaken vergemakkelijken. Maar functionaliteit alleen is niet langer voldoende, het product moet ook een aantrekkelijk design hebben. Look & feeling worden immers steeds belangrijker voor de consument.

Om zeker te zijn dat we alle pistes onderzoeken en de juiste beslissingen nemen laten we ons bijstaan door gerenommeerde ontwerpbureaus. De designers van deze bureaus hebben voeling met de lokale kookculturen en eetgewoontes, en zijn steeds mee met de laatste trends. Daardoor kunnen zij op een creatieve manier een nieuw idee vertalen naar een aantrekkelijk functioneel design.

5. Klantvriendelijkheid

DBP Plastics wil graag langdurige vertrouwensrelaties opbouwen met al haar klanten, en wil een flexibele en betrouwbare partner zijn. Ongeacht wat de vraag van onze klant ook is, wij doen er alles aan om eraan te voldoen. Daarom denken we dan ook op een proactieve manier mee met onze klanten. We luisteren en op basis van de input ontwikkelen we kwaliteitsvolle en op maat gesneden oplossingen. We begeleiden onze klanten op een duidelijke manier doorheen het hele proces.

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.