+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Bedrijfswaarden

DBP Plastics is een familiebedrijf met een no-nonsense cultuur, waar ethiek een belangrijke plaats heeft. Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op volgende belangrijke waarden:

Passie & toewijding

Of je nu technieker bent, CEO, sales & marketing medewerker, boekhouder of ingenieur: iedereen bij DBP oefent zijn of haar taak met passie en toewijding uit. Dat merk je aan het enthousiasme en aan de motivatie die onze medewerkers steeds aan de dag leggen, en dit resulteert in een erg productieve en aangename werksfeer.

Respect

Bij DBP Plastics heerst er altijd en overal respect. Respect voor klanten, voor leveranciers, voor collega’s, voor concurrentie, voor de natuur... Respect is overal aanwezig, en zo hoort het ook!

Integriteit

Wij verwachten dat al onze medewerkers zich ten allen tijde op een integere manier gedragen, ongeacht de plaats waar ze zich bevinden, of de personen met wie ze omgang hebben. Eerlijk en oprecht duurt immers het langst en werpt de mooiste vruchten af.

Transparantie

Bij DBP Plastics wordt steeds open kaart gespeeld, zowel intern als extern. Op die manier is er altijd duidelijkheid en weten alle betrokken partijen ten allen tijde wat er gaande is. Klanten en prospecten weten dit altijd te waarderen.

Ecologie

Bij DBP Plastics zijn we in de eerste plaats zuinig met energie en vermijden we verspilling. We springen op een verantwoorde manier om met materialen en verpakkingen, organiseren onze logistiek zo efficiënt mogelijk om de CO2-uitstoot te reduceren en werken met machines die minder elektriciteit verbruiken. Alle afval wordt gescheiden en gerecycleerd , waarbij het eigen kunststofafval voor 100% wordt gerecupereerd en hergebruikt wordt in nieuwe producten. Op die manier trachten we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.