+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Matrijzen

De hoofdactiviteit van onze werkplaats bestaat uit het bouwen van spuitgietmatrijzen en automatisering. Wij ontwerpen en produceren de matrijzen voor al onze merkproducten én producten op maat. Daarnaast produceren we ook matrijzen als eindproduct.

Klanten kunnen bij ons terecht voor het ontwerp en de productie van een matrijs, maar ook voor wijzigingen en herstellingen aan bestaande matrijzen. Daarnaast komen wij uw matrijs, of een onderdeel ervan, ophalen voor herstel of onderhoud, en leveren we ze nadien perfect in orde terug bij u af, en dit voor matrijzen tot 1500kg. Stukwerk uit zowel ferro als non-ferro behoort ook tot de mogelijkheden.

Binnen DBP beheren we het volledige traject van elk project, van voorontwerp en prototypebouw tot en met matrijzenbouw en productie. Onze ontwerpafdeling werkt uitsluitend met het nieuwste 3D-tekenpakket (CAD - SolidWorks) en programmatie-apparatuur (CAM - SolidCam).

Zoekt u een partner die uw matrijs maakt volgens de regels van de kunst? Vertrouw dan op onze expertise! Bij ons bent u zeker van een professioneel ontwerp- en productieproces. Meer informatie vindt u op de website van onze matrijzenmakerij http://dbpmatrijzenmakerij.be

Bekijk ook zeker ons bedrijfsfilmpje op YouTube door op deze link te klikken!

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.