+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Premiums

Onze koekjesdoosjes zijn bvb erg in trek bij koekjesmerken, maar ook bekers en brooddozen zijn erg populair als premium. U kan de kleur van uw premium zelf bepalen , in samenspraak met één van onze kleurconsulenten. Daarnaast kunnen we logo’s, labels of foto’s op de premium drukken in haarscherpte fotokwaliteit, dankzij de IML techniek.

Naast merkproducten die geschikt zijn als premium maken wij ook premiums op maat, volgens uw wensen. Dankzij onze eigen toolshop en expertise ontwikkelen en produceren wij probleemloos persoonlijke matrijzen voor uw premiums.  U kan ons een ontwerp bezorgen waarmee we aan de slag kunnen, of u kan ons uw hele project toevertrouwen. Wij begeleiden u dan van begin tot einde. Wij zorgen voor het hele proces, vanaf het ontwerp tot de levering van het eindproduct. En alles gebeurt in-house door professionele deskundigen, zodat wij zelf alle stappen van het proces beheren en snel kunnen ingrijpen indien nodig.

Gezien premiums, en de meeste van onze andere producten, vaak in aanraking komen met kinderen en voeding, wordt ons productieproces onderworpen aan de strengste normen inzake veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Alle producten zijn dus volledig kind- en voedselvriendelijk!

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.