+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

Verpakkingen

DBP Plastics is gespecialiseerd in dunwandige verpakkingen in kunststof, hoofdzakelijk voor de internationale voedingsindustrie. Botervlootjes, roomijsdozen, kruidenpotjes, saladeverpakkingen, en nog veel meer. Dankzij onze eigen toolshop en expertise ontwikkelen en produceren wij probleemloos persoonlijke matrijzen voor uw verpakking. Dankzij het IML-systeem kunnen de verpakkingen bedrukt worden met haarscherpe foto’s of illustraties, zodat het gepersonaliseerde eindresultaat zuivere kwaliteit uitstraalt. U kan ook de kleur zelf samenstellen, in samenspraak met één van onze kleurconsulenten.

DBP heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van productie voor grote voedingsbedrijven en staat daar bekend voor haar leverbetrouwbaarheid.

Wat u als klant ook wil, wij zorgen voor een gepaste oplossing op maat. U kan ons een ontwerp bezorgen waarmee we aan de slag kunnen, of u kan ons uw hele project toevertrouwen. Wij begeleiden u dan van begin tot einde. Wij zorgen voor het hele proces, vanaf het ontwerp tot de levering van het eindproduct. En alles gebeurt in-house door professionele deskundigen, zodat wij zelf alle stappen van het proces beheren en snel kunnen ingrijpen indien nodig.

Gezien verpakkingen, net zoals het merendeel van al onze producten, in aanraking komen met voeding, wordt ons productieproces onderworpen aan de strengste normen inzake veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Alle producten zijn dus volledig voedselvriendelijk. Het bedrijf is hiervoor dan ook BRC gecertificeerd op A-level.

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.