+32 (0)3 870 69 70 info@dbp.be downloadcenter
NL

IML

DBP Plastics is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de IML druktechniek. In 1990 heeft het een eigen procedé ontwikkeld, waardoor het beschouwd wordt als een pionier in dit vakgebied.

In-mould labeling, kortweg IML genoemd, is een drukprocédé dat logo’s, afbeeldingen, foto’s of illustraties op de producten drukt in haarscherpte kwaliteit. Het logo en/of de afbeelding worden in hoge kwaliteit voorgedrukt op een polypropyleen film en worden vervolgens onder warmte versmolten met de kunststof in de matrijs.

IML is feilloos en efficiënt, genereert een minimum aan afval, is erg hygiënisch, voedselveilig en vaatwas bestendig, en heeft bovendien een superieure kwaliteit.  Het is een innovatief en betrouwbaar systeem, maar vergt een grote deskundigheid en gevoel voor precisie. 

Site by Plenso    --   © 2015-2016 DBP Plastics NV – Alle rechten voorbehouden   --   cookieverklaring   --   privacyverklaring   --   disclaimer   --   algemene voorwaarden   --   RPR Antwerpen   --   IBAN: BE36320028005081
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Meer weten. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik ervan.